Το πιο ισχυρό πανελλαδικά δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων GlassFit, το οποίο παρέχει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα αυτοκινήτου, δημιουργούν οι εταιρείες AUTOGLASSFIT A.E και 3M ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ.

Οι δύο φίρμες ένωσαν τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον τομέα διανομής προϊόντων οχημάτων, όπως αντηλιακές μεμβράνες και μεμβράνες ασφαλείας αυτοκινήτων καθώς και προϊόντα περιποίησης Car Care. Στόχος τους είναι η ανάπτυξη ενός πλήρους δικτύου σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο θα προσφέρονται όλες οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες με την εγγύηση της 3Μ και της AUTOGLASSFIT A.E.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νικόλαος Γκουζέλος, Γενικός Διευθυντής της AUTOGLASSFIT A.E. με την Marina Fernhout-Mollemans,  Γενική Διευθύντρια της 3Μ HELLAS

Το αναβαθμισμένο και με κοινή ταυτότητα δίκτυο καταστημάτων GlassFit είναι πλέον συνεργάτης της 3Μ στον τομέα του αυτοκινήτου και φέρει τη σήμανση 3Μ Automotive Partner. Πιο συγκεκριμένα, από τέλος Νοεμβρίου, τα συνεργαζόμενα καταστήματα GlassFit- 3Μ Automotive Partner θα φέρουν ειδική σήμανση.

 Πλέον των υφιστάμενων εργασιών τους (επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων) τα καταστήματα GlassFit- 3Μ Automotive Partner θα διαθέτουν και τα παρακάτω προϊόντα – υπηρεσίες της 3Μ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντηλιακές Μεμβράνες (Window Film)
Μεμβράνες Ασφαλείας Κρυστάλλων (Window Safety Film)
Σετ Ξεθαμπώματος και Γυαλίσματος Φαναριών (Head Lamp Restoration)
Σετ καθαρισμού & Περιποίησης Κρυστάλλινων επιφανειών αυτοκινήτου
Προϊόντα Περιποίησης αυτοκινήτου (Car Care)

Οι Τάσος Κωνσταντινίδης (Προϊστάμενος Marketing προϊόντων Βιομηχανίας & Υποδομών της 3Μ HELLAS), Νικόλαος Γκουζέλος (Γενικός Διευθυντής της AUTOGLASSFIT A.E.), Μarina Fernhout-Mollemans (Γενική Διευθύντρια της 3Μ HELLAS), Ίων Βορεόπουλος (Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Βιομηχανίας, Ηλεκτρονικών & Ενέργειας & Γραφικών της 3Μ HELLAS), Μανώλης Πράσινος (Προϊστάμενος Πωλήσεων προϊόντων Αυτοκινήτου & Marine της 3Μ HELLAS) και Γιάννης Φαλαγγάς (Επιθεωρητής Δικτύου Πωλήσεων της AUTOGLASSFIT A.E.).

Με αυτή τη συνεργασία, η 3Μ και το δίκτυο καταστημάτων GlassFit φέρνουν τα προϊόντα αυτοκινήτου πιο κοντά στους καταναλωτές, ώστε να τα γνωρίσουν και να επιλέξουν με βάση την τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. Όπου χρειάζεται επαγγελματική τοποθέτηση των προϊόντων, οι τεχνικοί των καταστημάτων εγγυώνται την άριστη εφαρμογή και το αποτέλεσμα.

Η AUTOGLASSFIT A.E διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων στην Ελλάδα – Glassfit. Έχοντας παρουσία πάνω από 10 χρόνια στην ελληνική αγορά, εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων και διαχειρίζεται ζημιές θραύσης κρυστάλλων σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες. Από την άλλη, η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ διαθέτει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από βιομηχανικά, αυτοκινήτου, καταναλωτικά και ιατρικά μέχρι ασφαλείας και ηλεκτρολογικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης