Η Volkswagen αυξάνει το διάστημα service από τους 12 στους 24 μήνες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 09:55
Η Volkswagen αυξάνει το διάστημα service από τους 12 στους 24 μήνες

Η γερμανική εταιρεία αλλάζει τον τρόπο συντήρησης στα μοντέλα της, διπλασιάζοντας το διάστημα ανάμεσα στα προγραμματισμένα service.

Από το 2020, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων Volkswagen θα επισκέπτονται τους επίσημους αντιπροσώπους για την υποχρεωτική συντήρηση ανά 24 μήνες και όχι ανά 12 που ίσχυε μέχρι πρότινος. Επιπλέον, η καινούργια υπηρεσία επιθεώρησης θα αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες όσον αφορά στα μικρά και μεγάλα service. Αυτό αφορά και τον προβλεπόμενο αριθμό χιλιομέτρων που ισχύει.

Η αρχή θα γίνει με το καινούργιο Golf 8 και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλα τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα της μάρκας που θα λανσαριστούν στην Ευρώπη από την επόμενη χρονιά.

Για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα λανσαριστεί ξεχωριστό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη της εμπορικής πορείας του ID.3.  

Με αυτόν τον τρόπο, η VW επιτρέπει πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τις τιμές, καθιστά πιο διαφανή τη διαδικασία after sales, βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της και συνεπώς την ικανοποίηση των πελατών της.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 09:55