To Seat Leon ανακηρύχθηκε «Best Buy Car of Europe 2021», στα τέλη του 2020. Ωστόσο, η εκδήλωση Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βραβεύεται η Seat στο συγκεκριμένο θεσμό.κατά την οποία παρέλαβε το βραβείο του διενεργήθηκε μόλις πριν από μερικές μέρες, στο La Llotja del Mar της Βαρκελώνης.

Στη συγκεκριμένη τελετή AUTOBEST Gala Awards, η οποία ήταν η 20ή από τότε που θεσμοθετήθηκε, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 150 καλεσμένοι, που προέρχονταν από 34 διαφορετικές χώρες. Και αυτό συνέβη καθώς τα τρόπαια απονέμονται αυτοπροσώπως στους νικητές των κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 32 κριτές, οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη. Απ’ ό,τι αποδείχθηκε, το Leon τους «κέρδισε» για τη δυναμική του, την αποδοτικότητα, την προηγμένη τεχνολογία, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητά του. Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά στα 70 χρόνια ιστορίας της Seat που η εταιρεία κερδίζει τον διαγωνισμό: Το 2017 το Seat Ateca είχε κατακτήσει το ίδιο βραβείο.

Εκτός από best seller, το Seat Leon είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο της εταιρείας

Δίκαια το Leon είναι το best seller της Seat

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 2,4 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, το Seat Leon είναι το bester seller αυτοκίνητο της εταιρείας από το 2014 και μετά, ενώ το γεγονός ότι προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα συνδεσιμότητας το καθιστά το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο της μάρκας. Είναι ένα όχημα που, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης (TSI), diesel (TDI), Compressed Natural Gas (TGI), ήπιου υβριδικού (eTSI), αλλά και plug-in hybrid (e-HYBRID). Επιπλέον, έχει αποσπάσει πέντε αστέρια στο Euro NCAP 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέχρι το 2030 η Cupra θα έχει γίνει τελείως ηλεκτρική μάρκα

Τα ανανεωμένα Seat Ibiza και Arona – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης