Σχεδιασμένη από τη διάσημη εταιρεία Snaidero Ferrari, η εκπληκτική αυτή κατοικία στο West Bellevue του Σηάτλ στις ΗΠΑ, αποτελεί το όνειρο των συλλεκτών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του σπίτι, επιδέξια σχεδιασμένο, με την πέτρα και τις γυάλινες επιφάνειες να προσδίδουν μια μεγαλοπρέπεια και μια φινέτσα. Η συγκεκριμένη κατοικία εντυπωσιάζει όχι τόσο για το design, όσο γιατί μπορεί να φιλοξενήσει 16 αυτοκίνητα μέσα στο σαλόνι!

Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένα γκαράζ, στο οποίο βρίσκεται ένα τεράστιο ασανσέρ. Μέσα από αυτό ο ιδιοκτήτης μπορεί να ανεβάσει τα αυτοκίνητά του στον πρώτο όροφο και να τα παρκάρει ακριβώς δίπλα από την κουζίνα και τα δωμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες τα αγαπημένα τους τετράτροχα μοντέλα, είναι ορατά και από τον κήπο, με τους περαστικούς να τα θαυμάζουν από μακριά, σαν ένα έργο τέχνης.

Για όσους ενδιαφέρονται, η κατοικία είναι προς πώληση στην τιμή των 4 εκατομμύριων δολαρίων. Δυστυχώς εμείς, έχουμε στην κατοχή μας μόνο ένα αυτοκίνητο, οπότε είναι κρίμα να δώσουμε τόσα χρήματα για το σπίτι και να μην αφήσουμε κάποιον άλλο να το χαρεί…

       
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης