Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της Renault προσφέρει το SUV μοντέλο της γκάμας της στην πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση «Sport Edition», με τον κινητήρα 1.5 Blue dCi και δώρο το Pack Extended Grip2, στην τιμή των 21.760 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 115 ίππων και 260 Nm ροπής χαρίζει ικανοποιητικές επιδόσεις, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 11,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 190 χλμ./ώρα. Την ίδια στιγμή, η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 4,3 λίτρα ανά 100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 112 γρ./χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7”, σύστημα πολυμέσων Pack NAV: Renault R-Link 2 με έγχρωμη οθόνη αφής, λειτουργία πλοήγησης με ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, υπηρεσίες συμβατές με Android Auto και Apple Car Play, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς ομίχλης με cornering function.

Στην τιμή των 21.760€, η Renault εξοπλίζει το Kadjar χωρίς καμία χρέωση με το Extended Grip2. Το σύστημα ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα (Road, Uneven Ground & Expert), συνδυάζεται με ελαστικά all season και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου Evado, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες κίνησης σε χωμάτινες και αμμώδεις επιφάνειες. 

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 εκατ. και οι εξαιρετικές για τα δεδομένα της κατηγορίας γωνίες προσέγγισης (17ο) και διαφυγής (25ο) ενισχύουν περαιτέρω τις εκτός δρόμου δυνατότητες του SUV.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Kadjar

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης