Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ανήκει στα μεγάλα πολυμορφικά, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ, έχει μήκος 5,2 μέτρα κι ένα από τα πιο ευέλικτα και πρακτικά εσωτερικά που συναντά κανείς σε επιβατικό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το KIA Carnival μπορεί να φιλοξενήσει στην καμπίνα του έως 11 άτομα, περισσότερα δηλαδή και από ένα van. Διαθέτει τέσσερις σειρές καθισμάτων, οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα τις ανάγκες. Χάρη στο έξυπνο σύστημα της κορεατικής μάρκας, τα καθίσματα μετακινούνται εμπρός πίσω και περιστρέφονται.

Τα μεσαία αναδιπλώνονται για να δημιουργήσουν ένα πρακτικό χώρο όταν επιβαίνουν λιγότεροι άνθρωποι και τα πίσω αποθηκεύονται κάτω από το πάτωμα.

2, 5, 7, 9 και 11 θέσεις σε ένα αυτοκίνητο…Θήκες για ποτήρια και αντικείμενα υπάρχουν σε κάθε σημείο, κάνοντας τις μετακινήσεις των επιβατών πιο άνετες και χαλαρές. Το Carnival μπορεί να μετατραπεί από ένα εξαθέσιο όχημα σε 7θέσιο, 9θέσιο ή 11θέσιο σε ελάχιστα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, συνδεσιμότητας και υποβοήθησης. Όσο για τους κινητήρες, υπάρχει ο 2,2 diesel με τους 202 ίππους και ο V6 3,5 βενζίνης απόδοσης 295 ίππων.

 

Τα καθίσματα μετακινούνται προς κάθε κατεύθυνση.

Στη Βόρεια Αμερική είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο των πολύτεκνων.

Αν ρίξεις όλες τις πλάτες, κάνεις ακόμη και μετακόμιση.

Ψηφιακές οθόνες και όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

 

Η KIA ετοιμάζει 7 νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Το νέο λογότυπο της KIA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης