Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Ford συμβολίζει την αρχή της νέας εποχής της φίρμας, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις, προηγμένες τεχνολογίες, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες για το Mustang Mach-E έχουν ανοίξει στις ΗΠΑ από τον περασμένο μήνα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 43.895 δολάρια και φθάνουν έως τα 60.500$. Στις αγορές της Ευρώπης -συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας- αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι ή στις αρχές του φθινοπώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range), είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση. Επίσης θα υπάρξει και έκδοση υψηλών επιδόσεων GT με ισχύ 465 ίππων, με την αυτονομία να κυμαίνεται από 374 έως 600 χιλιόμετρα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ έξι χρωμάτων για το εξωτερικό αμάξωμα (Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, Star White Metallic Tri-Coat, Grabber Blue, Shadow Black, Iconic Silver και Space White).

Ωστόσο, η κορυφαία έκδοση με το λογότυπο GT θα προσφέρεται επιπλέον σε δύο σπέσιαλ αποχρώσεις του πορτοκαλί (Cyber Orange) και του γκρι (Dark Matter Gray).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης