Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την τσεχική φίρμα. Στις 20:00 ώρα Ελλάδας, η εταιρεία θα παρουσιάσει σε ζωντανή σύνδεση το Enyaq iV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει live το μοναδικό αυτό virtual event, να επέμβει στη ροή του περιεχομένου, να επιλέξει τι θα δει και σε ποια χρονική στιγμή, ελέγχοντας τις κάμερες πανοραμικής λήψης 360 μοιρών, με μία κορυφαία αίσθηση συμμετοχής σαν να βρίσκεται πραγματικά στον χώρο της εκδήλωσης, στην Πράγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ένα εικονικό περίπτερο θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών, όπως και μια σειρά βίντεο. Η ζωντανή σύνδεση με τον χώρο της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 19:40 ώρα Ελλάδας σήμερα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν μία τυπική εγγραφή και στη συνέχεια να απολαύσουν το event.

Η εμπειρία της παγκόσμιας πρεμιέρας του Enyaq iV θα είναι διαθέσιμη τόσο στον επίσημο σύνδεσμο της εταιρείας στο https://skoda-virtual-event.com όσο και στη σελίδα Facebook SKODA Greece. Η σύνδεση για να μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στο περίπτερο θα παραμείνει live έως και δύο ώρες μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Μιας και σήμερα όλοι οι προβολείς θα στραφούν πάνω στο πρώτο EV μοντέλο της τσεχικής μάρκας που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, αξίζουν ιδιαίτερης μνείας τα φωτιστικά σώματα του οχήματος. Το Enyaq iV φέρει full LED Matrix προβολείς, συνδυάζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία με το design.

Τα φωτιστικά σώματα έχουν εμπνευστεί από την παράδοση της Τσεχίας στα κρύσταλλα. Τα φώτα ημέρας είναι πολύ λεπτά σαν στυλιζαρισμένες «βλεφαρίδες». Οι κύριες μονάδες LED από την άλλη έχουν εξαγωνικό σχήμα. Οι ακριβείς γραμμές, η γεωμετρική διάταξη και οι ιδιαίτερα λαμπερές κρυσταλλικές επιφάνειες που είναι εμφανείς από όλες τις γωνίες και υπό μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού γοητεύουν το μάτι, επικοινωνώντας μία άκρως δυναμική και τεχνολογικά προηγμένη εικόνα, ενώ παράλληλα οι προβολείς προσφέρουν την πλέον σύγχρονη και καινοτόμα εμπειρία φωτισμού.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης