Σας έχει κουράσει η μονοτονία στο χώρο εργασίας σας. Τον τελευταίο καιρό δεν είστε αρκετά παραγωγικοί; Έχετε τάσεις υπνηλίας και χρειάζεστε επειγόντως ένα φλιτζάνι καφέ; Η Nissan σας δίνει τη λύση, μέσω ενός καινοτόμου γραφείου!

Οι μηχανικοί της ιαπωνικής φίρμας, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό γραφείο εργασίας, εμπνευσμένο από τις τεχνολογίες του πακέτου ασφάλειας «Safety Shield» που ενσωματώνονται στο νέο Qashqai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο γραφείο ήταν ιδέα ενός μηχανικού του Nissan European Technical Centre, ο οποίος έπειτα από συστηματική παρατήρηση, διαπίστωσε πως οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα αυτοκίνητα της μάρκας, μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα στο γραφείο.

Σε αυτό, έχουν εγκατασταθεί τα προηγμένα συστήματα «Around View Monitor» και «Moving Object Detection», όπως και το «Driver’s Attention Alert»  που βοηθά στην πρόληψη τυχόν απώλειας συγκέντρωσης. Το πακέτο συμπληρώνει το κάθισμα με τεχνολογία εμπνευσμένη από τη NASA, παρέχοντας υποδειγματική άνεση, με  συνεχή υποστήριξη στη μέση και τη σπονδυλική στήλη.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης