«Σαρώνει» το νέο Citroen C5 Aircross

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 16:34
«Σαρώνει» το νέο Citroen C5 Aircross

Δεν έχουν περάσει οκτώ μήνες από το λανσάρισμά του στην αγορά και το μεγάλο SUV της γαλλικής φίρμας έχει ήδη πιάσει τον στόχο των 50.000 πωλήσεων, επίδοση ρεκόρ για τη μάρκα.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, το C5 Aircross έχει καταφέρει να γίνει το τρίτο πιο εμπορικό μοντέλο της Citroen, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας στην Ευρώπη, η οποία κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα στις 12 κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. 

Το αυτοκίνητο έχει κερδίσει τους οδηγούς χάρη στην αισθητική του, την ευρυχωρία του εσωτερικού, την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Το C5 Aircross χαρακτηρίζεται ως το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας.

Διαθέτει το κορυφαίο πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα από 580 έως 720 λίτρα, τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions, 20 συστήματα υποβοήθησης, Grip Control με Hill Assist Descent για τις εκτός ασφάλτου αναζητήσεις και αποδοτικούς κινητήρες.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του C5 Aircross στην Ελλάδα

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 16:56