Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έχοντας μια πλήρη και άκρως ανταγωνιστική γκάμα οχημάτων, η Ford έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη χώρα μας, η «μπλε οβάλ» φίρμα είναι κυρίαρχη στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, έχοντας ως πρωταγωνιστές τη σειρά Transit και το σκληροτράχηλο Ranger.

Η Ford ήταν η Νο1 μάρκα σε πωλήσεις στα LCV το πρώτο τρίμηνο του 2021, με το μερίδιο αγοράς να αγγίζει το 21,4%.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου, η διαφορά από τον δεύτερο της κατηγορίας άγγιξε το 42,5%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πρωτιά και στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς

Τα κορυφαία στο είδους τους Transit, Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom αποτέλεσαν το βασικό άρμα της Ford για την κατάκτηση μιας ακόμα πρωτιάς, με το Ranger να ακολουθεί.

Το πρώτο τρίμηνο του 2021 το μερίδιο άγγιξε το 21,4%Θυμίζουμε ότι, το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Ranger, το οποίο κατάφερε να αναδειχθεί ως το best-seller μοντέλο της Ευρώπης, στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με μερίδιο που έφτασε το 30%.

Φέτος, η γκάμα του δημοφιλούς «αγροτικού» θα ενισχυθεί με την έκδοση έκδοση περιορισμένης Stormtrak. Βασισμένο στο Wildtrak, το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές, παίρνοντας κίνηση από τον Bi-turbo 2.0L EcoBlue πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm ροπής.

Δείτε όλη την γκάμα της Ford εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πιο σπέσιαλ Ford Ranger

Το νέο Ford Transit θα έρθει και ως ηλεκτρικό

Έφθασε στην Ελλάδα η πανίσχυρη Mustang Mach 1

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης