Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Για να κερδίσεις την εκτίμηση των απαιτητικών Ευρωπαίων οδηγών, χρειάζεται να έχεις στην γκάμα σου αυτοκίνητα που διακρίνονται σε όλους τους τομείς. Που είναι ελκυστικά σε εμφάνιση, μοντέρνα, προηγμένα τεχνολογικά και ευχάριστα στην οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική φίρμα φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας, πρωταγωνιστώντας σχεδόν σε όλες τις αγορές της Ευρώπης. Το πρώτο δίμηνο του 2021, η Peugeot κυριάρχησε, διαθέτοντας δύο μοντέλα στα best selling της Γηραιάς Ηπείρου και συγκεκριμένα τα 208 και 2008.

Μάλιστα, το 208, το μικρό hatch, ήταν το Νο1 ανεξαρτήτως κατηγορίας, εντυπωσιάζοντας τους υποψήφιους αγοραστές με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Την ίδια στιγμή, το 2008 βρέθηκε στην τέταρτη θέση των συνολικών ταξινομήσεων τους πρώτους δύο μήνες του έτους, καταγράφοντας αύξηση 64% σε σχέση με το 2020 σε μια αγορά που σημείωσε πτώση 21%.2 στα 5 ευρωπαϊκά best seller είναι Peugeot.

H άνοδος της Peugeot μόνο τυχαία δεν είναι. Η εταιρεία διαθέτει στη φαρέτρα της ορισμένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στις πιο ανταγωνιστές κατηγορίες, αυτές των supermini, των compact SUV και των μεσαίων SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποιότητα κατασκευής των οχημάτων της είναι εξαιρετική, οι κινητήρες ισχυροί και συνάμα αποδοτικοί και το εσωτερικό τους από τα πιο εντυπωσιακά που συναντά κανείς. Επίσης υπάρχουν και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για τα 208 και 2008, γεγονός που ανεβάζει περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Το εσωτερικό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Από τα πιο όμορφα compact SUV το 2008.

Peugeot 208 και 2008 αναδείχθηκαν τα ομορφότερα αυτοκίνητα

Τι είναι αυτό που εντυπωσιάζει στο νέο Peugeot 308;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης