Ένα από τα αυτοκίνητα που έκλεψαν την παράσταση στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ήταν το Bentley Bentayga. Το βρετανικό SUV είναι το ισχυρότερο, πιο γρήγορο, επιβλητικό και πολυτελές όχημα στην κατηγορία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Από ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα 22 ρυθμίσεων και λειτουργία μασάζ 6 προγραμμάτων, έως και ψυγείο με κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας. Φυσικά, δεν λείπουν οι οθόνες τύπου tablet 10,2 ιντσών με σύνδεση 4G, WiFi και Bluetooth, η κονσόλα με ποτηροθήκες, τα υποπόδια, η μεγάλη πανοραμική οροφή δύο τμημάτων και τα 15 διαφορετικά πατάκια!

Η τιμή του Bentayga, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, υπολογίζεται στα 170.000 ευρώ, περίπου. Το συγκεκριμένο SUV είναι ο ορισμός της πολυτέλειας και το δείχνει σε κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, διαθέτει το ακριβότερο αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το ρολόι Mulliner Tourbillon της Breitling. Βρίσκεται στο πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας και περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Bentayga, είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι, οι ενδιάμεσοι δείκτες κοσμούνται με οκτώ διαμάντια, με την κάσα να προσφέρεται σε ροζ ή λευκό χρυσό.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να το παραγγείλουν σε άσπρο χρώμα «mother-of-pearl» ή μαύρο «black ebony», με το μηχανισμό του ρολογιού να χαρακτηρίζεται ως ο πιο περίπλοκος και ακριβής του κόσμου.

Το καλύτερο όμως, το αφήσαμε για το τέλος. Το ρολόι κοστίζει 150.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περισσότερα από 200.000 ευρώ!! Δηλαδή είναι πιο ακριβό από το ίδιο το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποκάλυψε ο CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer, έχει ήδη ξεπουλήσει στην επετειακή έκδοση Edition One.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης