Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Είναι το Νο1 σε πωλήσεις ελαφρύ επαγγελματικό όχημα (LCV) στην Ευρώπη. Διαθέτει κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες στην κατηγορία χάρη στην έξυπνη αρχιτεκτονική του και προσφέρει την υψηλότερη αποδοτικότητα και τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες για τους χρήστες του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον το Fiat Ducato εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας, ασφάλειας και άνεσης. Ο νέος, πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, σε συνδυασμό με το σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής έως 10 ίντσες, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα, ευελιξία και νέες λειτουργίες.

Με αυτό τον τρόπο το όχημα μπορεί να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του αγοραστή και να αξιοποιηθούν τα οφέλη της σύγχρονης τεχνολογίας. Παράλληλα ο επανασχεδιασμός του εσωτερικού είναι πλήρης, από το νέο ταμπλό και το νέο τιμόνι μέχρι τις επενδύσεις των θυρών και τα χειριστήρια του κλιματισμού, για ακόμα καλύτερη εργονομία και ποιοτική αίσθηση. Τα μοντέρνα καθίσματα έχουν νέα επένδυση και σχεδιασμό για ακόμα μεγαλύτερη άνεση συμβάλλοντας με τη σειρά τους στη νέα εμπειρία οδήγησης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο επαγγελματικό με αυτόνομη οδήγηση

Ολοκαίνουριο 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

Αυτό που κάνει τη διαφορά βέβαια στο καινούριο Ducato είναι το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), το οποίο, εκτός όλων των άλλων, περιλαμβάνει και δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, κάτι που συναντάμε πρώτη φορά στα LCV. Diesel κινητήρες 120,140,160 και 180 ίππων.

Επίσης ενσωματώνει ημιαυτόνομο σύστημα παρκαρίσματος, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ειδικό χώρο, θύρες USB-A και USB-C για τη φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών, πρίζα 230V, ακόμα και χώρο που διαμορφώνεται για να γευματίσει με μεγαλύτερη άνεση ο οδηγός. Δεν λείπουν το Wi-Fi Hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 συσκευών ταυτόχρονα, η πλοήγηση και τα φώτα full LED.

Σε επίπεδο κινητήρων, το επαγγελματικό όχημα της Fiat εφοδιάζεται με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα συνόλων προδιαγραφών Euro 6D-Final. Οι νέοι diesel MUltijet3 διακρίνονται για την υψηλή απόδοση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις ισχύος (120, 140, 160 και 180 ίπποι) που συνδυάζονται με νέο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων στις ισχυρότερες εκδόσεις με τους 140, 160 και 180 ίππους.

Ειδικό τραπεζάκι για να γευματίζει ο οδηγός.

Μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Fiat Ducato είναι το best seller επαγγελματικό της Ευρώπης

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή η νέα έκδοση Fiat 500X Connect

Καίει 3 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα και κοστίζει 12.650 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης