Μια «σκληροπυρηνική» έκδοση του S3 Sedan, που αναδεικνύει το δυναμικό χαρακτήρα της γκάμας του Α3 και διακρίνεται για τα αγωνιστικά γονίδια, παρουσίασε η Audi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το A3 clubsport quattro, είναι ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που βασίζεται στο S3 Sedan, έχοντας πιο «άγρια» εμφάνιση και αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη. Το αμάξωμα είναι μυώδες, με τους νέους προφυλακτήρες, το διαχύτη, τις ζάντες 21 ιντσών με τους carbon κεραμικούς δίσκους από πίσω και το μπλε χρώμα «Magnetic Blue», να δημιουργούν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

Η σπορ ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 10 χλστ., τα φώτα τεχνολογίας Μatrix LED, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα με τις ζώνες τεσσάρων σημείων και ο ειδικός χώρος στο πορτμπαγκάζ για τα δύο κράνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο πεντακύλινδρος 2.5 TFSI κινητήρας, ο οποίος χάρη στη φροντίδα των μηχανικών, αποδίδει 525 ίππους και 600 Nm ροπής. Η σχέση ισχύος-βάρους είναι 2,9 κιλά/ίππο, με την κίνηση να περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου S Tronic των 7 σχέσεων.

Τα 0-100 έρχονται σε 3,6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης