Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το νέο SUV της γαλλικής φίρμας θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ EKO 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Citroen έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό περίπτερο, παρουσιάζοντας όλα τα μοντέλα της γκάμας της. Στο κέντρο δεσπόζει το ολοκαίνουργιο C5 Aircross, το οποίο διακρίνεται για τη μοντέρνα αισθητική του, την ευρυχωρία και την έξυπνη διαρρύθμιση του εσωτερικού, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τον πλούσιο εξοπλισμό και τους αποδοτικούς κινητήρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα της μάρκας, το SUV με τις απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, την πρωτοποριακή ανάρτηση «Progressive Hydraulic Cushions», τα καθίσματα «Advanced Comfort» και τα 20 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 «Highway Driver Assist», υπόσχεται μοναδικά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες σε όλες τις συνθήκες.

Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων θα βρίσκεται τον Δεκέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών κινητήριων συνόλων. Στη βάση της γκάμας είναι ο εξαιρετικός τρικύλινδρος κινητήρας 1.2 PureTech απόδοσης 130 ίππων, με τους diesel BlueHDi 130 και BlueHDi 180 να ακολουθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης