Τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες από την καμπίνα της καινούργιας C-Class, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου χρόνου, έδωσε η Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, η νέα γενιά του γερμανικού sedan έχει πιο σπορ προφίλ στο εσωτερικό, με το ταμπλό να υιοθετεί στοιχεία από τις A-Class και CLA.  Η κεντρική κονσόλα ωστόσο, είναι πιο μεγάλη, με την οθόνη του συστήματος πολυμέσων να έχει διάμετρο 7 ιντσών. Στον έξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνει μια οθόνη 8,4’’ και το σύστημα heads-up display.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, διατίθεται το σύστημα αερανάρτησης «Airmatic» με τέσσερις λειτουργίες (Comfort, Eco, Sport και Sport Plus). Σε ότι αφορά τις τεχνολογίες, θα δούμε το νέο σύστημα κλιματισμού που συνεργάζεται με το GPS και ενεργοποιεί την ανακύκλωση αέρα κατά την κίνηση σε τούνελ, αλλά και το σύστημα αναγνώρισης παιδικού καθίσματος στη θέση του συνοδηγού, για αυτόματη απενεργοποίηση του αντίστοιχου αερόσακου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το εσωτερικό και τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου, θα έχουμε σε λίγες ημέρες, οπότε και η zougla.gr θα παρευρεθεί στην Στουτγάρδη, στο πλαίσιο της αποκάλυψης του μοντέλου στους εκπροσώπους του Τύπου.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης