Στο Leicester Square του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας “Iron Man 3” στην οποία πρωταγωνιστεί και το Audi R8 e-tron. Το ηλεκτρικό πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο παίζει το ρόλο της στην πασίγνωστη ταινία όπως και άλλα μοντέλα της μάρκας όπως τα, S7 Sportback, A8 L, A6, S5 Coupé και Q5.

Το θέμα της ταινίας αφορά σε έναν σπουδαίο βιομήχανο τον Tony Stark /Iron Man ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τους εχθρούς του που δεν γνωρίζουν όρια. Όταν ο Stark βρίσκει τον προσωπικό του κόσμο κατεστραμμένο από χέρια του εχθρού του, ξεκινάει μια επίπονη αναζήτηση για να βρει τους υπαίτιους. Σ’ αυτό το ταξίδι θα δοκιμάσει τις ικανότητες του. Με την πλάτη στον τοίχο, προσπαθεί να επιβιώσει με τους δικούς του μηχανισμούς, που θα στηρίζονται στην εφευρετικότητα και το ένστικτό του για να προστατεύσει τα πιο κοντινά του άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθειά του αυτή ο Stark ανακαλύπτει την απάντηση στο ερώτημα που τον έχει  στοιχειώσει: ο άντρας κάνει το κοστούμι ή το κοστούμι κάνει τον άντρα; Η ταινία, έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Απριλίου.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης