Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Με κύριο στόχο την μέγιστη προστασία και απόδοση κατά την αγορά και χρήση ενός επαγγελματικού οχήματος, η Fiat Professional προσφέρει μια σειρά προνομίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προνόμια αυτά κάνουν πιο εύκολη και αποδοτική την αγορά και χρήση ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου. Η γκάμα της Fiat προσφέρεται με ένα πλήρες πακέτο παροχών και συμπεριλαμβάνει τα εξής μοντέλα: Panda Van και Fiorino, το best-seller Doblo Cargo και το πλέον ευπροσάρμοστο μεγάλο LCV, το Ducato.

Συνεχίζοντας για την καλύτερη αξιοποίηση του νέου επαγγελματικού οχήματος απο τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες,η Fiat ξεκινάει τις προσφορές κατευθείαν από την αγορά του. Προσφέρει εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ, άτοκο πρόγραμμα, όπως και προστασία τιμής με την οποία ανεξάρτητα από το χρόνο παράδοσης, ο αγοραστής να εξασφαλίζει την τιμή και τις σχετικές προωθητικές ενέργειες.

Η προστασία όμως δεν σταματάει εκεί αλλά και μετά την αγορά. Η Fiat προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση έως τα 200.000χλμ, όπως και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της, η Fiat Professional, προσφέρει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, όπως το Mopar Winter Check-up 2021-2022. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε κάτοχος μπορεί να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο του οχήματος του χωρίς κανένα στόχο. 

Συνοπτικά το πλάνο προστασία της Fiat Professional προς τον επαγγελματία περιλαμβάνει (Όλες οι παραπάνω παροχές λειτουργούν και συνδυαστικά.):

•    Ευρεία γκάμα με περισσότερες από 85 εκδόσεις και πολλαπλές δυνατότητες μετατροπών
•    Χρηματικές εκπτώσεις ύψους έως και 2.000 ευρώ
•    Προστασία τιμής (εξαιρούνται οι αγορές μέσω χρονομίσθωσης)
•    Πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης 
•    5ετή εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως και 200.000χλμ.
•    5ετή δωρεάν οδική βοήθεια
•    Τακτικά προγράμματα δωρεάν τεχνικών ελέγχων 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης