Στο τελικό στάδιο των δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η νέα γενιά του Nissan Qashqai, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τους επόμενους μήνες, με το λανσάρισμα να υπολογίζεται για τις αρχές του 2014.

Το νέο ιαπωνικό crossover/SUV εντοπίστηκε καμουφλαρισμένο κοντά στο τεχνικό κέντρο της Nissan στην Αγγλία. Παρότι το αμάξωμα είναι πλήρως καλυμμένο από το ειδικό πανί, το καινούριο Qashqai έχει πιο μοντέρνα και επιθετική σχεδίαση, με τις διαστάσεις να παραμένουν στα ίδια επίπεδα με αυτές του τωρινού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, γνωρίζουμε ότι έχουν τοποθετηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, με τον εξοπλισμό να είναι πιο πλούσιος, περιλαμβάνοντας όλα τα νέα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Επίσης, τα πίσω καθίσματα έχουν πολλαπλές επιλογές αναδίπλωσης, με το πορτμπαγκάζ να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η νέα γενιά του Qashqai θα φέρει πιο αποδοτικούς κινητήρες, που συνδυάζουν τις επιδόσεις με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, ενώ θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης