Ανανεωμένο αισθητικά, με βελτιωμένο εξοπλισμό και ειδικά πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, το επαγγελματικό Fiat Scudo είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές.

Το Scudo 2013 ξεχωρίζει για το νέο ταμπλό σε απόχρωση σκούρο γκρι και τις καινούργιες επενδύσεις, καθώς και για τη γρίλια σε γκρι-ασημί χρώμα. Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει εκδόσεις για μεταφορά εμπορευμάτων (Cargo) και ανθρώπων (Combi και Panorama).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη διατίθεται σε Van και διπλοκάμπινο φορτηγάκι με ανοικτό χώρο φόρτωσης και δύο μεταξόνια (3 μ. για την κοντή έκδοση και 3,12 μ. για τη μακριά), δύο εξωτερικά μήκη (4,80 και 5,13 μ.), δύο εξωτερικά ύψη (1,94 και 2,28 μ.) και δύο μήκη χώρου φόρτωσης (2,25 και 2,58 μ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Combi είναι η ιδανική λύση για τη μεταφορά προσωπικού και εργαλείων, ενώ η Panorama Family για μεγάλες οικογένειες που αναζητούν την άνεση και το στιλ ενός μίνι Van για επαγγελματικές χρήσεις μεταφοράς επιβατών.

Στους κινητήρες υπάρχει ο 1.6 MultiJet των 90 ίππων και ο δίλιτρος MultiJet των 130 ίππων. Αμφότεροι συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και είναι προδιαγραφών Euro 5.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης