Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης, δηλαδή τα παραδοσιακά μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, με την πάροδο του χρόνου συγκεντρώνουν επικαθίσεις άνθρακα, ένα φαινόμενο που είναι γνωστό και ως «καρβουνίλα». Με ελάχιστο κόστος δίνουν ζωή στον κινητήρα.

Οι επικαθίσεις συσσωρεύονται σε όλα τα μέρη του μοτέρ, εμποδίζοντας τη σωστή αναπνοή, μειώνοντας την απόδοση και προκαλώντας έντονες φθορές σε ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, η υστέρηση απόκρισης, το ασταθές ρελαντί και η μείωση της ισχύος του κινητήρα είναι τα πρώτα συμπτώματα των αυξημένων επικαθίσεων άνθρακα (καρβουνίλας).

 

Η λύση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λύση είναι πανεύκολη και γι΄ αυτό φροντίζει η CarbonOff. Ο καθαρισμός του εσωτερικού του κινητήρα από τα κατάλοιπα αυτά μπορεί να γίνει εύκολα, με πολύ χαμηλό κόστος, χωρίς λύσιμο της μηχανής και χωρίς την προσθήκη χημικών, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, σε ένα από τα καταστήματα CarbonOff που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η CarbonOff είναι η εταιρεία που για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφάρμοσε μία καινοτόμο μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις άνθρακα, με τελευταίας γενιάς μηχανήματα παραγωγής Υδρογόνου-Οξυγόνου, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα, χωρίς τη χρήση χημικών και χωρίς λύσιμο του κινητήρα.

 

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο καθαρισμός όλου του κινητήρα και του καταλύτη, αναζωογονώντας τον άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους και είδη μηχανικών συνόλων (βενζίνης, υγραερίου, diesel κ.λπ.).

 

Το αποτέλεσμα

Το CarbonOff ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος.

Ο κινητήρας «αναπνέει» πλέον σωστά και λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούριος.

• Επαναφορά Ισχύος
• Μείωση Κατανάλωσης έως και 15%
• Ομαλότερη Λειτουργία
• Λιγότερα Καυσαέρια
• Προστασία από Φθορές

Η διαδικασία του καθαρισμού είναι πανεύκολη, δεν κοστίζει ακριβά και συνιστάται να γίνεται κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή 1 φορά τον χρόνο.

 

Πού μπορώ να το κάνω;

Έχουν δημιουργηθεί ειδικά Πιστοποιημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Εκεί έχουν εγκατασταθεί οι ειδικές μονάδες CarbonOff, όπου ειδικευμένο προσωπικό εκτελεί τον καθαρισμό των κινητήρων καταφέρνοντας να αναζωογονήσει το αυτοκίνητό σας.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης