Την επόμενη Δεύτερα, στο πλαίσιο των εγκαινίων της φετινής έκθεσης του Ντιτρόιτ, θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα γενιά του μεσαίου πολυτελούς μοντέλου της Mercedes.

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα σκίτσο του αυτοκινήτου και ένα teaser video με τα φώτα τεχνολογίας MULTIBEAM LED headlamps. Η νέα E-Class υιοθετεί στοιχεία από τη μικρότερη C-Class και από τη μεγαλύτερη S-Class, με τις πλουσιότερες εκδόσεις να περιλαμβάνουν στο εσωτερικό τις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες 12,3 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, εφοδιάζεται με το προηγμένο τεχνολογικό πακέτο «Intelligent Drive Next Level», ενσωματώνοντας επτά διαφορετικά συστήματα, αλλά και το «Remote Parking Pilot», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παρκάρει και να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του μέσω smartphone.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός τετρακύλινδρος 2.0 turbo με τους 184 και 211 ίππους, ο δίλιτρος diesel των 150 και 194 ίππων, ο V6 3.0 diesel απόδοσης 260 ίππων και ο αντίστοιχος βενζίνης με τους 333 ίππους. Φυσικά, δεν λείπουν οι κορυφαίες εκδόσεις Ε450 AMG Sport και E63 AMG, όπως και η υβριδική E350e.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης