Η αυτόνομη πλέον μάρκα του ομίλου PSA, με τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά, κομψά και ποιοτικά  μοντέλα, είναι έτοιμη να κάνει το επίσημο ντεμπούτο στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι των τεσσάρων τροχών θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλη τη γκάμα DS, στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2015», που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 22 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος).

Στο Avant Garde περίπτερο της γαλλικής φίρμας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το νέο DS 4 Crossback. Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των crossover, έχοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 χλστ., προστατευτικά στους θόλους των τροχών και ράγες οροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα παρουσιαστεί και το νέο DS5, το οποίο φέρει – όπως το DS4 Crossback – τη μάσκα DS Wings, τα φώτα ημέρας LED και την οροφή τύπου cockpit, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της DS Automobiles και φυσικά, το DS 3 Cabrio. Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με τους νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης «PureTech» και πετρελαίου «BlueHDi».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης