Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

To 2020, η φημισμένη ιταλική φίρμα από τη Μόντενα παρέδωσε σε πελάτες σε όλο τον κόσμο 9.119 νέα αυτοκίνητα, καταγράφοντας μείωσης της τάξης του 10% σε σχέση με το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτες παραγγελίες φέτος! Η υποχώρηση των πωλήσεων οφείλεται στην πανδημία και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στη λειτουργία των εργοστασίων και τη διακοπή της παραγωγής. Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 3,46 δισ. ευρώ, σημειώνοντας πτώση κατά 8%.

Αυτή η χρονιά ωστόσο αναμένεται να είναι τελείως διαφορετική για τη Ferrari. Παρ΄ ότι τα κρούσματα του ιού Covid-19 καλπάζουν σε όλο τον κόσμο, στο Maranello οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής δουλεύουν πυρετωδώς.

Ποιος δεν θέλει να βλέπει αυτό το ταμπλό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο ποθητή μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες για το 2021 έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα είναι αυξημένες κατά 22%, με την παραγωγή να έχει κλείσει για όλη τη χρονιά.

Με απλά λόγια, όποιος παραγγείλει τώρα ένα supercar με σήμα το διάσημο Cavallino Rampante θα πρέπει να κάνει υπομονή τουλάχιστον έναν χρόνο για να το παραλάβει.

 

Αυτή η Ferrari είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Τρομερή τούμπα με Ferrari 812 Superfast

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης