Λάτρεις των αυτοκινήτων με σήμα το αλογάκι είναι οι Αυστραλοί, καθώς μόνο την τελευταία εβδομάδα οι παραγγελίες για την εντυπωσιακή 488 GTB ξεπέρασαν τις 100.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο δημιούργημα του Maranello παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Σύδνεϋ, παρουσία 300 επιλεγμένων πελατών της Ferrari Αυστραλίας. Μάλιστα, το event φιλοξενήθηκε σε έναν από τους πιο διάσημους στάβλους, όπου μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται ορισμένα από τα πιο όμορφα και ακριβά άλογα του κόσμου.

Οι φανατικοί πελάτες της διάσημης ιταλικής μάρκας στην Αυστραλία, φαίνεται πως μαγεύτηκαν από το καινούριο supercar, με τις παραγγελίες να έχουν φτάσει από την παγκόσμια πρεμιέρα έως σήμερα, τις 430 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Ferrari Australia, Herbert Appleroth, η ζήτηση είναι εξαιρετικά υψηλή, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που οφείλεται στο εργοστάσιο του Maranello. Οι ρυθμοί παραγωγής του αυτοκινήτου είναι τόσο αργοί, που ο χρόνος αναμονής στην τοπική αγορά μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια!

Για sold out στην τοπική αγορά δεν το συζητάμε καθόλου. Όσο για την τιμή της 488 GTB στη χώρα των καγκουρό, ορίστηκε στα $469.888 AUD.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης