Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το λανσάρισμα της νέας γενιάς του μικρομεσαίου premium sedan της γερμανικής φίρμας στις ευρωπαϊκές αγορές. Το καλοκαίρι στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή της καινούριας C-Class ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Mercedes στη Βρέμη, με τις πρώτες μονάδες του μοντέλου να είναι ήδη έτοιμες. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση φιλοξενείται η κύρια γραμμή κατασκευής του αυτοκινήτου. Σταδιακά, η παραγωγή του θα επεκταθεί και σε άλλα εργοστάσια, αρχής γενομένης από αυτό στην Κίνα.

Η C-Class θα προσφέρεται σε αμαξώματα Saloon και Estate. Οι παραγγελίες θα ανοίξουν στις 30 Μαρτίου και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Για την κατασκευή του οχήματος χρησιμοποιούνται οι κορυφαίες ψηφιακές λύσεις. Οι μηχανικοί παρακολουθούν κάθε διαδικασία από τεράστιες οθόνες, γνωρίζοντας ακριβώς τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, πριν ένα αυτοκίνητο βγει από τις πύλες του εργοστασίου, εξετάζεται σχολαστικά από μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνιτών. Η δουλειά τους είναι να ελέγχουν το αμάξωμα για τυχόν αστοχίες, δίνοντας παράλληλα την τελική έγκριση.

Η νέα C-Class θα προσφέρεται ως Saloon και Estate.

Ελέγχουν κάθε τμήμα της παραγωγής με ψηφιακά μέσα.

Ο τελευταίος έλεγχος γίνεται στο αμάξωμα.

 

Η νέα Mercedes C-Class είναι εδώ

Το απίθανο εσωτερικό της Mercedes EQS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης