Προ των πυλών βρίσκεται η νέα γενιά του δημοφιλούς supermini της ιαπωνικής φίρμας, με τους μηχανικούς να συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το καινούργιο Swift αναμένεται να αποκαλυφθεί στα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές του 2017, με το λανσάρισμα στην αγορά να υπολογίζεται σε ένα χρόνο από τώρα. Η Suzuki δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό σχετικά με την εμφάνιση του οχήματος, ωστόσο, κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές μας δίνουν μια ιδέα για την εικόνα του μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων φωτογραφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αισθητική του μοντέλου θα είναι πιο σύγχρονη και μοντέρνα, ακολουθώντας πιο σπορ μοτίβο. Ριζικά αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό, κάνοντας χρήση ανώτερων ποιοτικά υλικών και διαθέτοντας πλουσιότερο εξοπλισμό.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, ο τρικύλινδρος 1.0 Turbo που συναντάμε στο Baleno λογικά θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας, με τον 1.4 Boosterjet να εξοπλίζει την ισχυρότερη έκδοση Swift Sport. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε και ένα καινούργιο diesel που θα αντικαταστήσει τον 1.3 DDiS.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Suzuki


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης