Η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε επιτέλους να λανσάρει τη νέα γενιά του Impreza στη Γηραιά Ήπειρο, έναν περίπου χρόνο μετά την κυκλοφορία σε Αμερική και Ιαπωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Impreza θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος (τετράθυρη και πεντάθυρη), όπως δηλαδή κυκλοφορεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία όμως, απεικονίζεται μόνο το Impreza 5d.  Όσον αφορά στους κινητήρες, λογικά θα δούμε τον 1.6 boxer βενζίνης και τους δίλιτρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, το αυτοκίνητο πατάει πάνω σε καινούργια πλατφόρμα, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του και μειωμένο βάρος. Το πλαίσιο είναι πιο άκαμπτο, η ποιότητα κύλισης σημαντικά βελτιωμένη και η οδική συμπεριφορά εξαιρετική. Φυσικά, προσφέρεται με το σύστημα  τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive και διαθέτει στον εξοπλισμό του το πακέτο ασφάλειας «EyeSight», περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης