Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι επίσημο. Το εντυπωσιακό pick-up της αμερικανικής φίρμας με την επιβλητική εμφάνιση και τις εκπληκτικές δυνατότητες κίνησης θα έρθει στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα Jeep με καρότσα και εμφάνιση που συνάρπαζει

Το Jeep Gladiator θα πατήσει τους τροχούς του στους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου τους αμέσως επόμενους μήνες. Στην Ελλάδα θα βρίσκεται τον Απρίλιο, ωστόσο οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να το παραγγείλουν νωρίτερα, καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Μόνο με V6 diesel κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ευρώπη το όχημα θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τον εξακύλινδρο diesel κινητήρα 3.0 Multijet απόδοσης 264 ίππων και 600 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με μετατροπέα ροπής. 

Από τον στάνταρ εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει η τετρακίνηση Selec-Trac με τις λειτουργίες 2WD, 4WD Auto και 4WD Low, καθώς και τα συστήματα υποβοήθησης.

Στις ΗΠΑ οι τιμές ξεκινούν από 35.040$.Το εσωτερικό προέρχεται αυτούσιο από το Wrangler. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες της καμπίνας διακρίνονται για την ποιότητα και την αντοχή. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μία οθόνη αφής 7 ή 8,4 ιντσών που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ στο ταμπλό επιλέχθηκε η κλασική διάταξη με τα αναλογικά όργανα και τον ψηφιακό πίνακα στη μέση.

Στις ΗΠΑ, η εμπορική πορεία του Gladiator έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2020, με την τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης Sport να ορίζεται στα 35.040 δολάρια, της Overland στα $41.890 και της Rubicon στα $45.040.

 

Jeep Gladiator: Το απόλυτο pick-up

Σε 24 ώρες πουλήθηκαν όλα τα Jeep Gladiator!

Το Jeep Gladiator κατακτά τους αμμόλοφους

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης