Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μετά τα Renegade και Compass, η αμερικανική μάρκα είναι έτοιμη να λανσάρει στην ευρωπαϊκή αγορά την επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του Wrangler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμπορική πορεία του Wrangler 4xe θα ξεκινήσει την άνοιξη, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Jeep. Το Plug-in Hybrid σύστημα του αυτοκινήτου θα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και μηδενικούς ρύπους, αλλά και τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες, λόγω και της υψηλής ροπής των ηλεκτροκινητήρων.

Το Wrangler 4xe είναι το πιο προηγμένο και ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Η συνδυαστική ισχύς των 380 ίππων αποδίδεται χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, την μπαταρία υψηλής τάσης και τον 2.0 Turbo βενζινοκινητήρα. Η δύναμη μεταφέρεται στους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων TorqueFlite.

Αποδίδει 380 ίππους. Το αυτοκίνητο έχει περιορισμένες εκπομπές ρύπων, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα. Όσο για τις off-road ικανότητες, η Jeep κάνει λόγο για ένα νέο, υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, από τον εξοπλισμό του οχήματος δεν λείπει το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας και οι αναβαθμισμένες επιλογές εξοπλισμού άνεσης.

Η υποδοχή φόρτισης είναι στο εμπρός αριστερό φτερό.

Καίει λίγο καύσιμο και έχει ελάχιστες εκπομπές ρύπων.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στις λειτουργίες της οθόνης και του πίνακα οργάνων.

 

Διαβάστε επίσης:

To πιο ισχυρό και γρήγορο Jeep Wrangler

Πόσο καλά τα καταφέρνει στα χιόνια το plug-in υβριδικό Jeep Renegade 4Xe;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης