Έπειτα από 45 χρόνια και επτά γενιές, η Volkswagen ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο Golf GTI, το αυτοκίνητο που ίδρυσε την κατηγορία των hot hatches.

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαρτίου. Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του οχήματος, όπου απεικονίζεται η κυψελωτή μάσκα με τα ιδιαίτερα LED φώτα, η κόκκινη γρίλια και το λογότυπο της έκδοσης κάτω από τη φωτεινή λωρίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη VW, ο κινητήρας ξεπερνά τις προσδοκίες όσον αφορά στην απόδοση. Επίσης το GTI εφοδιάζεται με την πρωτοποριακή τεχνολογία Car2X έχοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα οχήματα και φέρει στον εξοπλισμό το Travel Assist, ένα σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης που λειτουργεί έως τα 210 χλμ./ώρα.

Θυμίζουμε ότι στο ελβετικό σαλόνι θα κάνει ντεμπούτο και το Golf GTD. Τροφοδοτείται από έναν ολοκαίνουριο diesel δίλιτρο κινητήρα, o οποίος χαρακτηρίζεται από τη γερμανική εταιρεία ως ο καθαρότερος που έχει βγει ποτέ από τις εγκαταστάσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης