Του Λουκά Παπαλάμπρου

Είναι διάσημη για τα τετράτροχα αριστουργήματά της, τα πανίσχυρα αυτοκίνητα με τις υπερ-υψηλές επιδόσεις και τις τεχνολογίες αιχμής. Όλα σχεδιάζονται και παράγονται στο φημισμένο εργοστάσιο του Molsheim.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οτιδήποτε έχει την υπογραφή της Bugatti κοστίζει μια περιουσία. Το νέο smartwatch όμως, παρ’ ότι είναι κατασκευασμένο από ανώτερης ποιότητας υλικά και ενσωματώνει high-tech τεχνολογικές λύσεις, είναι σχετικά φθηνό για τα δεδομένα της γαλλικής φίρμας.

Ονομάζεται «Bugatti Ceramique Edition One» και προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις που έχουν εμπνευστεί από τα μοντέλα της γκάμας της (Pur Sport, Le Noire και Divo). Η τιμή του «έξυπνου ρολογιού» της περιβόητης φίρμας ξεκινά από 899 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία ρολογιών VIITA και περιγράφεται ως ένα αριστοτεχνικά σχεδιασμένο αξεσουάρ, που αντιπροσωπεύει την τελειότητα, όπως ακριβώς και τα hypercar.

Αποτελείται από τουλάχιστον 1.000 κομμάτια. Προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, από καταγραφή δραστηριοτήτων – πάνω από 90 αθλήματα – έως τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τους καρδιακούς παλμούς, τα βήματα, την απόσταση και τη θέση από το ενσωματωμένο GPS. Επίσης, μετράει και χρονομετρημένους γύρους σε πίστα και αποθηκεύει δεκάδες βιομετρικά δεδομένα.

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό χάρη στην κάσα από κεραμικό και το λουράκι από τιτάνιο (υπάρχει η επιλογή και του λαστιχένιου), η μπαταρία των 445 mAh έχει δυνατότητα λειτουργίας έως 14 μέρες, είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα και η LED οθόνη με ανάλυση 390×390 και δυνατότητα προβολής 16,7 εκατομμυρίων διαφορετικών χρωμάτων φέρει ανθεκτικό sapphire γυαλί.

Ο κάτοχος μπορεί να αλλάξει τη στεφάνη του ρολογιού με τη χρήση ενός ειδικού κλειδιού σε μόλις 1 λεπτό.
Το smartwatch της Bugatti προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας kickstarter.com και της ιστοσελίδα www.bugatti-smartwatches.com. Και οι τρεις εκδόσεις έχουν εγγύηση 5 ετών και συνοδεύονται από μια μοναδική θήκη που φέρει τη μάσκα των αυτοκινήτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη νέα Bugatti Chiron πληρώνεις 2.000€ ανά ίππο!

Aυτή η Bugatti έχει κάνει 74.000 χιλιόμετρα δοκιμών

H Bugatti έχει τραπέζι μπιλιάρδου που κοστίζει 250.000 ευρώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης