Το δημοφιλές SUV της γερμανικής μάρκας είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και στην επταθέσια εκδοχή του, προσφέροντας ακόμη περισσότερους χώρους και κορυφαία πρακτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με το απλό Tiguan, το Allspace έχει αυξημένο μήκος κατά 21,5 εκατοστά και μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων. Ελαφρώς μεγαλύτερο είναι και το ύψος (1.674 χλστ.), με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.787 χλστ.

Αυτό που θα εκτιμήσουν οι κάτοχοι του μοντέλου είναι η έξυπνη διαρρύθμιση. Τα καθίσματα αναδιπλώνονται μεμονωμένα, δίνοντας τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μεγάλου μήκους. Το πορτμπαγκάζ με όλα τα καθίσματα σε όρθια θέση έχει όγκο 230 λίτρων. Στην πενταθέσια διάταξη εκτοξεύεται στα 700 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση της δεύτερης σειράς η χωρητικότητα ανεβαίνει στα 1.775 λτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tiguan Allspace απευθύνεται κυρίως στους πολύτεκνους. Φυσικά, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα πρακτικό και μεγάλο SUV, έχουν δραστήριο τρόπο ζωής και τους αρέσει να ταξιδεύουν.

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.5 TSI και 2.0 TSI απόδοσης 150 και 190 ίππων αντίστοιχα, καθώς και τον 2.0 TDI με τους 150 και 190 ίππους. Τα μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων. Επιπλέον, διατίθενται και ως τετρακίνητο «4Motion» στις ισχυρότερες εκδόσεις.

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας στάνταρ το «Adaptive Cruise Control», το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου «Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring», την υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας «Lane Assist», το ενεργό καπό «Active Hood», το αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση «Multi Collision Brake», τα φώτα ημέρας LED, την κάμερα οπισθοπορείας, το «Park Assist», την ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών και πολλά ακόμη.

Οι τιμές ξεκινούν από 34.910 ευρώ, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες πελατών (πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες) από 28.782€.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης