Του Λουκά Παπαλάμπρου

H Ford Hellas έφερε στη χώρα μας ένα από τα πιο εντυπωσιακά sportcar στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η επιβλητική Mustang Bullitt είναι διαθέσιμη προς παραγγελία, με την τιμή να ξεκινά από 76.300 ευρώ. Το αυτοκίνητο βασίζεται στη Mustang GT και προσφέρεται στην πράσινη απόχρωση «Dark Highland Green» και στη μαύρη «Shadow Black». Φέρει αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες και το λογότυπο της έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα της Recaro με τις πράσινες ραφές, το δερμάτινο τιμόνι, η οθόνη 12 ιντσών, η άσπρη λαβή του μοχλού ταχυτήτων και το νέο ηχοσύστημα. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών πακέτων, εξατομικεύοντας ακόμη περισσότερο το σαλόνι.

Για την κίνηση φροντίζει ο V8 5.0 λίτρων κινητήρας, απόδοσης 464 ίππων και 529 Nm ροπής. Βελτιώσεις έχουν γίνει στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του μοτέρ και στην εξάτμιση για πιο «άγριο» ήχο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης