Πόσο καίει το υβριδικό Honda CR-V;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018, 18:06
Πόσο καίει το υβριδικό Honda CR-V;

Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε την ευρωπαϊκών προδιαγραφών υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του αυτοκινήτου, στην έκθεση του Παρισιού.

Το CR-V Hybrid εφοδιάζεται με το σύστημα i-MMD (Intelligent Multi Mode Drive), συνδυάζοντας τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης i-VTEC με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μία μπαταρία χωρητικότητας 1,3 kWh. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 184 ίππους και η ροπή στα 315 Nm.

Το αυτοκίνητο ενσωματώνει τρία προγράμματα λειτουργίας (EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive), με την εναλλαγή να γίνεται αυτόματα μέσω του συστήματος i-MMD. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ προσθιοκίνητης ή τετρακίνητης έκδοσης.

Σύμφωνα με τη Honda, η μέση κατανάλωση καυσίμου στην προσθιοκίνητη έκδοση είναι στα 5,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 120 γρ./χλμ., ενώ στην AWD στα 5,5 λτ. και στα 126 γρ./χλμ.

Η παραγωγή του CR-V Hybrid θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με τις παραδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά να προγραμματίζονται για τους πρώτους μήνες του 2019.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του CR-V


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018, 18:06