Με την εμπορική πορεία του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της φίρμας από το Ingolstadt να ξεκινά σύντομα και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς E-Tron να πλησιάζουν, η Audi ανακοίνωσε τις τιμές χρέωσης και τις παροχές των κατόχων στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της υπηρεσίας «e-tron Charging Service» η οποία ξεκινά άμεσα τη λειτουργία της σε 10 χώρες και μέχρι το τέλος Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη σε έξι ακόμη αγορές, η Audi παρέχει σε όλους τους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε 72.000 σημεία φόρτισης στη Γηραιά Ήπειρο που ανήκουν σε 220 διαφορετικούς παρόχους.

Yπογράφοντας ένα συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική εταιρεία και καταβάλλοντας το μηνιαίο τέλος, οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους σε οποιαδήποτε χώρα χωρίς επιπλέον κόστη.

Πρόσθετα σημεία φόρτισης που λειτουργούν υπό τη χρήση άλλων παρόχων χρεώνονται ανεξάρτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi προσφέρει δύο προγράμματα χρέωσης, ένα τοπικό με την ονομασία «City» και ένα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων «Transit».

Το πρώτο κοστίζει στη Γερμανία 4,95 ευρώ το μήνα και το δεύτερο 17,95 ευρώ το μήνα. Επίσης, για τη χρήση ταχυφόρτισης 50 kW υπάρχει επιπλέον χρέωση €9.95 μηνιαίως, ανεξάρτητα από τη διάρκεια φόρτισης και την ποσότητα ενέργειας, ενώ για χρήση σταθμού 150 kW μέσω της IONITY η τιμή προσαρμόζεται ανάλογα την τιμολογιακή πολιτική κάθε χώρας.  

Παράλληλα, όλοι οι ιδιοκτήτες των ηλεκτροκίνητων Audi e-tron μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή myAudi στο κινητό τους τηλέφωνο. Μέσω αυτής, μπορούν να εντοπίσουν από απόσταση τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης και να ενσωματώσουν οποιαδήποτε λειτουργία.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης