Το ολοκαίνουργιο compact crossover της Ford, το οποίο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στην Ελλάδα, αξιολογήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP στον τομέα της ασφάλειας, λαμβάνοντας την ανώτατη διάκριση 5 αστέρων.

Το Puma πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες πρόσκρουσης και μάλιστα υπό το νέο, αυστηρότερο πρωτόκολλο crash test του οργανισμού. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Euro NCAP, προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασία σε ενήλικους επιβάτες και παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισχυρή δομή του αμαξώματος και οι τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, όπως το στάνταρ σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, συμβάλλουν στην αποφυγή ατυχημάτων και προστατεύουν τους επιβάτες σε περίπτωση πρόσκρουσης.  

Στους επιμέρους τομείς αξιολόγησης, το αυτοκίνητο βαθμολογήθηκε με 94% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών, με 84% στην προστασία παιδιών, με 77% στη προστασία πεζών και με 74% για τη λειτουργία των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.  Επιπρόσθετα, το νέο Puma απέσπασε 16 βαθμούς στις δοκιμές πλευρικής πρόσκρουσης και 12 βαθμούς για την εγκατάσταση των συστημάτων συγκράτησης παιδιών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις εκδόσεις του Puma

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης