Ένα εντυπωσιακό φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας (AR), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ενθέσει το Mokka σε τρισδιάστατη μορφή στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στα social media.

Συγκεκριμένα, μέσω του φίλτρου (AR), οι χρήστες μπορούν να τοποθετούν σε μορφή 3D το αυτοκίνητο μέσα στην αυλή του σπιτιού ή στο café που βρίσκονται και να μοιράζονται τις δημιουργίες τους στο Facebook και το Instagram με τα hashtags #OpelMokka, #MokkaAR και @Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε με το νέο Mokka και το φίλτρο AR είναι ένα smartphone και μία σύνδεση ίντερνετ. Μπορείτε να ποζάρετε δίπλα στο Mokka για μία φωτογραφία ή να το ενθέσετε σε ένα high tech βίντεο.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε περιοχές με άφθονο φως, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πού θα τοποθετήσετε το αυτοκίνητο.

Μπορείτε να το «παρκάρετε» ακριβώς μπροστά σας, να αλλάξετε το μέγεθος και τη γωνία του, ακόμα και να το τοποθετήσετε στο τραπεζάκι του καφέ, ή οπουδήποτε αλλού, χρησιμοποιώντας zoom in και zoom out και περιστρέφοντας το μοντέλο με tap στη φωτογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να εξοικειωθούν οι φίλοι και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες με το φίλτρο Mokka AR, η Opel προφέρει οδηγίες, μοιράζεται υλικό που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες και προβάλλει εμπνευσμένες λήψεις του οχήματος από επαγγελματίες φωτογράφους στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε ότι το Mokka είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί τη νέα φιλοσοφία της μάρκας με την ονομασία «Opel Vizor». Επίσης είναι το πρώτο που εξοπλίζεται με Pure Panel κι ένα πλήρως ψηφιακό cockpit. Θα είναι σύντομα διαθέσιμο με συμβατικούς κινητήρες, αλλά και ως ηλεκτροκίνητο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης