Χάρη στο νέο σύστημα που διαθέτει το ηλεκτροκίνητο supermini της γερμανικής φίρμας, αρκεί μία εντολή από το κινητό τηλέφωνο για τη βέλτιστη άνεση του οδηγού και των επιβατών, ανεξάρτητα τις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της εφαρμογής «myOpel» και της λειτουργίας preconditioning, οι κάτοχοι του μοντέλου μπορούν να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του εσωτερικού του οχήματος με μία απλή κίνηση από το smartphone ή το tablet.

Από τη συγκεκριμένη εφαρμογή ενεργοποιούν τη «ρύθμιση θερμοκρασίας» καμπίνας (Preconditioning) – αυτό μπορεί να γίνει και μέσω της οθόνης αφής του αυτοκινήτου. Έτσι, το εσωτερικό φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, όπως στους -20 C για παράδειγμα, απομακρύνεται ο πάγος από τα παράθυρα και το εσωτερικό του Corsa-e επιτυγχάνει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα σε περίπου 45 λεπτά, εξασφαλίζοντας την απόδοση και αντοχή της μπαταρίας.

Το πλεονέκτημα είναι πως, εάν ενεργοποιηθούν η θέρμανση ή ο κλιματισμός ενώ το αυτοκίνητο φορτίζει, η ενέργεια που καταναλώνεται προέρχεται από το εξωτερικό ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται καθόλου η αυτονομία (έως 337 χιλιόμετρα).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης