Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το ολοκαίνουργιο εσωτερικό του Mazda CX-60  που θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για οδηγούς και επιβάτες.Το υπόσχονται οι γιαπωνέζοι και τους έχουμε εμπιστοσύνη γιατί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι λένε και σοβαροί σε ότι κάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη μοναδικότητα της Mazda και εμπνευσμένο από την Ιαπωνική φιλοσοφία, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα κομψό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους και νέες τεχνολογίες. 

Το όμορφο και δυναμικό στυλ του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV, που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, είναι η τελευταία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo, η οποία δίνει ζωή στα αυτοκίνητα της Mazda. 

Ο κινητήρας είναι μπροστά, η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και το ολοκαίνουργιο εσωτερικό με την ήρεμη και αξιοπρόσεκτη ομορφιά του κενού χώρου, αλλάζουν τα δεδομένα της μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνδυασμό με την ιαπωνική έννοια του “Ma”, η οποία αντιπροσωπεύει την ανθεκτικότητα του νέου εντυπωσιακού SUV η Mazda φέρνει την επανάσταση και κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου ένα διαφορετικό σαλόνι.

Το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από το Kaichô.Τι όμως είναι αυτό το Kaichô που θα κάνει το CX-60 να διαφέρει. Οι ιδέες του Kaichô,  είναι η ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφών, όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο. Συνδυάζεται με το Musubu, που είναι ο μοναδικός  ιαπωνικός τρόπος δεσίματος υφασμάτων και αποτελεί την έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης