Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το καθημερινό αυτοκίνητο του θρύλου της Formula 1, βάζει πωλητήριο. Η προσωπική Ferrari California που χρησιμοποιούσε περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο ο Schumi, πωλείται, έχοντας «γράψει» συνολικά 15.000χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην πιλότος της Formula 1, την είχε αγοράσει το 2009 και την οδηγούσε αρκετές φορές μέχρι και το 2012, με το μοντέλο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην Ελβετία, και την εταιρία Boutsen Classic Cars που έχει αναλάβει την πώληση του να ανακοινώνει πως είναι διαθέσιμο για κάθε έλεγχο κατόπιν ραντεβού.

Με τα αρχικά MS να κοσμούν τα προσκέφαλα και το βιογραφικό που συνοδεύει το μοντέλο να είναι τόσο πλούσιο, μάλλον η τιμή θα είναι αρκετά ψηφία, εάν αναλογιστούμε πως μία τυπική California μεταχειρισμένη ξεκινά από τα 100.000 ευρώ.

Σε ασημί χρώμα, με δύο μαύρες λωρίδες να διατρέχουν το αμάξωμα κατά μήκος, διαθέτει κάτω από το καπό έναν V8 κινητήρα 4.3 λτ. απόδοσης 460 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων, ενώ φυσικά το βιβλίο service είναι απόλυτα ενημερωμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό δεν είναι το πρώτο αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε από τον θρύλο της Formula 1 που βγήκε προς πώληση τους τελευταίους μήνες, με τη Benetton B192 να βρήκε νέο ιδιοκτήτη τον Απρίλιο, όπως και το νικητήριο μονοθέσιο Ferrari από το Grand Prix Ουγγαρίας το 1998, το οποίο πωλήθηκε σε τιμή 4.4 εκατ. ευρώ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης