Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αμερικανική φίρμα ανακοίνωσε επίσημα ότι το best seller όχημα των ΗΠΑ θα προσφερθεί και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή.

Το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιαστεί ούτε καν σε πρωτότυπη μορφή. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα μπει στην παραγωγή το 2022, με την κατασκευή του να γίνεται στο εργοστάσιο του Dearborn.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι δεν τον έχει δει κανείς – εκτός από τους ανθρώπους της Ford – η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Όπως ανακοινώσε η εταιρεία, το ενδιαφέρον των αμερικανών είναι τόσο μεγάλο που απαιτείται από την πρώτη κιόλας χρονιά να διπλασιαστεί η παραγωγή.

Για να ανταπεξέλθει στη ζήτηση, η Ford θα προσθέσει άμεσα 200 νέες θέσεις εργασίας στις εγκαταστάσεις του Μίσιγκαν, αυξάνοντας παράλληλα το ποσό της επένδυσης στη συγκεκριμένη μονάδα.

Το F-150 EV θα τροφοδοτείται από δύο πανίσχυρους κινητήρες. Θα είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο pick-up truck της Ford, έχοντας ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση και υψηλές δυνατότητες ρυμούλκησης. Στο εσωτερικό θα τοποθετηθούν ψηφιακές οθόνες με high-tech λειτουργίες και over-the-air αναβαθμίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης