Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το νέο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της βρετανικής φίρμας είναι έτοιμο για τη μεγάλη πρεμιέρα. Όπως ανακοίνωσε η McLaren, η Artura θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 16 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να κινηθεί και με ηλεκτρική ενέργεια. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση, με την εταιρεία να χρησιμοποιεί την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, προσφέροντας σε όσους την παρακολουθήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Η Artura ανήκει στη σειρά High-Performance Hybrid και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μέσα στο 2021.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, το οποίο βασίζεται σε ανθρακονημάτινο σασί Carbon Lightweight Architecture (MCLA) και συνδυάζει έναν V6 twin turbo κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ.

Ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και, παρά την ύπαρξη μπαταρίας, είναι ένα από τα πιο ελαφριά αυτοκίνητα της φίρμας, χάρη στη χρήση εξωτικών υλικών. Η ισχύς του επαναφορτιζόμενου υβριδικού συνόλου είναι ισάξια με αυτή ενός μοντέλου V8, όπως υποστηρίζει η McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στην πίστα μπορεί να κινηθεί με εκπληκτική ταχύτητα, ενώ στον δημόσιο δρόμο έχει τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για κάποια χιλιόμετρα.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά φωτογραφίες θα δοθούν σε περίπου 2 εβδομάδες.

 

Οι πρώτες εικόνες της McLaren Sabre

Lamborghini Huracan εναντίον McLaren P1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης