Τον ερχόμενο Ιούνιο, η γερμανική φίρμα θα αποκαλύψει το νέο premium crossover μοντέλο της, με την επίσημη πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα GLC ουσιαστικά αντικαθιστά την GLK, έχοντας ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, σπορ χαρακτηριστικά και πιο πολυτελές εσωτερικό. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Αισθητικά, δανείζεται πολλά στοιχεία από την C-Class, ειδικά στο εμπρός τμήμα, ενώ πατάει και στην ίδια πλατφόρμα. Παρά το καμουφλάζ, διακρίνονται τα φώτα ημέρας LED, η μεγάλη μάσκα με τις χαρακτηριστικές μπάρες, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και το εκλεπτυσμένο πίσω μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό, υιοθετεί την σχεδίαση της C-Class, με τη μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, τους στρόγγυλους αεραγωγούς και τα μεταλλικά διακοσμητικά, να προσδίδουν πιο μοντέρνα εικόνα.

Κάτω από το καπό θα δούμε τους γνωστούς κινητήρες της Mercedes, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση. Επίσης, θα προστεθούν δύο εκδόσεις με τα σήματα της AMG, η πρώτη στα πρότυπα της C 450 AMG Sport με κινητήρα V6 3.0 λίτρων και η δεύτερη σε αυτά της C 63 AMG, με V8 4.0 λίτρων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης