Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το 2020 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Audi Sport. To τμήμα επιδόσεων τα γερμανικής φίρμας παρέδωσε σε πελάτες ανά την υφήλιο 29.300 αυτοκίνητα, σημειώνοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, τα πράγματα αναμένεται να πάνε ακόμη καλύτερα για την Audi Sport. Έχοντας στην γκάμα της 15 μοντέλα της σειράς R και RS, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού S e-tron GT, η μάρκα είναι έτοιμη για Τετρακίνητα και με κινητήρα ισχύος 420 ίππων υψηλές πτήσεις.

Μεγάλη ώθηση θα δώσουν τα νέα RS3 Sportback και RS3 Sedan, τα οποία θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 17 Ιουνίου. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες των οχημάτων με καμουφλαρισμένο όμως το αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως βλέπουμε, τα αυτοκίνητα φέρουν ένα δυναμικό αεροδυναμικό πακέτο χωρίς ακρότητες, ακόμη μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σκούρες ζάντες, διπλές απολήξεις της εξάτμισης και LED matrix φώτα.

Η κίνηση είναι βέβαιο πως θα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος quattro, το κιβώτιο είναι διπλού συμπλέκτη S tronic και η ανάρτηση ενεργή. Όσο για τον κινητήρα, οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από τον πεντακύλινδρο 2.5 TFSI θα αποτελέσει έκπληξη. 

Το μοτέρ λέγεται ότι αποδίδει 420 ίππους και 500 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι «εκρηκτικές». Επίσης, ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του και το σύστημα «drift mode» για ατελείωτες πλαγιολισθήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το Audi των 598 ίππων

Το νέο τιμόνι της Audi έχει 18 λειτουργίες

Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Audi που μπορείτε να αγοράσετε

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης