Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σύγχρονο σχεδιαστικά, ποιοτικό κατασκευαστικά, με πλούσιο εξοπλισμό, ευρύχωρο εσωτερικό, αποδοτικούς κινητήρες και πάνω όλα απόλυτα οικονομικό. Το Karoq είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην γκάμα της Skoda, προσφέροντας στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από ένα σύγχρονο SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες για το τσεχικό μοντέλο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με την εταιρεία να προσθέτει από την αρχή του έτους μία επιπλέον γραμμή παραγωγής στο βασικό της εργοστάσιο στη Mlada Boleslav, προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Karoq καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις ενός οικογενειάρχη. Στο σαλόνι του μπορούν να φιλοξενηθούν με χαρακτηριστική άνεση τέσσερις επιβάτες άνω του μετρίου αναστήματος. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 521 λίτρων με τα καθίσματα στην κανονική τους θέση. Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα ο όγκος αυξάνεται στα 1.630 λίτρα, ενώ σε συνδυασμό με τα VarioFlex μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες του κατόχου.

Το προαιρετικό σύστημα VarioFlex αποτελείται από τρία ανεξάρτητα καθίσματα, που μπορούν να ρυθμιστούν ή και να αφαιρεθούν πλήρως, το καθένα μεμονωμένα -στην περίπτωση αυτή το SUV μετατρέπεται σε πολυμορφικό με μέγιστη χωρητικότητα 1.810 λίτρων.

Χάρη στην έξυπνη διαμόρφωση, το αυτοκίνητο είναι ικανό να χωρέσει δύο ποδήλατα μέσα στην καμπίνα, επιτρέποντας παράλληλα σε έναν ή δύο επιβάτες να καθίσουν πίσω χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά και τις τιμές του Karoq

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης