Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η γαλλική φίρμα φρέσκαρε το δημοφιλές compact SUV, πρόσθεσε μια νέα μάσκα που αλλάζει όλη την εμφάνισή του, μια προηγμένη οθόνη στο ταμπλό και πάνω από 10 συστήματα ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross δείχνει σαν καινούριο χάρη στο εμπνευσμένο εμπρός τμήμα που προέρχεται από το πρωτότυπο CXperience, τους στάνταρ προβολείς LED και τα πολύ κομψά διακοσμητικά, τα οποία προσδίδουν έναν περιπετειώδη τόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέου σχεδιασμού είναι και οι ζάντες 16 και 17 ιντσών, καθώς και οι τρεις αποχρώσεις του αμαξώματος (Khaki Grey, Voltaic Blue και Polar White). Συνολικά υπάρχουν οκτώ εξωτερικοί χρωματισμοί και 70 συνδυασμοί, καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση των καταναλωτών από αισθητικής πλευράς.

 

Ιδανικό και για ταξίδια

Το γαλλικό μοντέλο μήκους 4,16 μέτρων συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο ευρύχωρες προτάσεις στην κατηγορία. Στην καμπίνα φιλοξενούνται με άνεση τέσσερις άνθρωποι, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να κυμαίνεται από 410 έως 520 λίτρα ανάλογα με τη θέση της πλάτης των πίσω καθισμάτων.  Πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Line, Feel, Feel Pack, Shine, Shine Pack).

Μια παρέα νεαρών, ακόμα και μια οικογένεια μπορεί να κάνει με άνεση τις καλοκαιρινές διακοπές με το C3 Aircross. Τα καθίσματα «Advanced Comfort» κάνουν τις μετακινήσεις πιο απολαυστικές χάρη στην ενισχυμένη οσφυϊκή υποστήριξη.

Οδηγός και επιβάτες έχουν στη διάθεσή του μια μεγαλύτερη οθόνη 9 ιντσών, συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Το σύστημα πολυμέσων ενσωματώνει πλειάδα λειτουργιών και εφαρμογών, από σύστημα πλοήγησης έως κάμερα. Ανάλογα την έκδοση, συναντάμε ασύρματη φόρτιση smartphone, το σύστημα Citroen Connect Assist, το Citroën Connect Box, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί και πολλά ακόμα.

Η Citroen έχει εξοπλίσει το C3 Aircross με 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και Grip Control με Hill Descent Assist για κίνηση σε έδαφος με περιορισμένη πρόσφυση. Όσον αφορά στους κινητήρες, υπάρχει ο εξαιρετικός 1.2 Puretech απόδοσης 110 και 130 ίππους και ο 1.5 diesel με τους 100 και 120 ίππους.

Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή του αυτόματου EAT6.
Στην Ελλάδα, το ανανεωμένο compact SUV της γαλλικής φίρμας αναμένεται στα μέσα Ιουλίου. Οι τιμές και οι εξοπλισμοί θα ανακοινωθούν λίγο πριν το λανσάρισμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ηλεκτρικό Citroen που κοστίζει όσο μια μηχανή!

Το Citroen C3 έγινε εκατομμυριούχος!

Ποιοι κινητήρες του νέου Citroen C4 C-Cross δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης