Η νέα γενιά του supermini της Nissan έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής, τη δυναμική οδική συμπεριφορά, τους αποδοτικούς κινητήρες και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Micra έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες της αγοράς, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών. Ένα από τα συστήματα που θα εκτιμήσουν οι καταναλωτές είναι το CarPlay της Apple.  

Αφορά τους κατόχους iPhone και προσφέρεται στην εξοπλιστική έκδοση Acenta. Μέσω αυτού του συστήματος, ουσιαστικά έχεις το smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου, προβάλλοντας όλες τις εφαρμογές και λειτουργίες. Επιπλέον, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες, audiobooks και Spotify.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι το τέλος Μαΐου το καινούργιο Nissan Micra διατίθεται με έκπτωση που αγγίζει τα 600 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης (1.0 και 0.9 λίτρου), με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 12.090€ και 13.490€, αντίστοιχα.

Η έκπτωση για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 diesel είναι 300 ευρώ, ξεκινώντας από 14.890€.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Micra


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης