Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Η Jeep, δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα για να μπορέσουν εύκολα οι φίλοι της «ελεύθερης κίνησης» να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Άλλωστε η αμερικανική φίρμα έχει μακρά ιστορία στα αυτοκίνητα 4Χ4 και οι συστάσεις για τις δυνατότητες των τετρακίνητων μοντέλων της είναι περιττές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θρυλική Αμερικανική μάρκα βρίσκεται στην 8η δεκαετία της. Από τις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις πέρασε στη νέα τεχνολογία χάρη στο καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe. Τα νέα αυθεντικά μοντέλα της Jeep με το νέο πρόγραμμα Jeep «Unlimited» προσφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μην πιεστούν οικονομικά.

Τα διαχρονικά τα μοντέλα που αποτελούν το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των SUV, με το πρόγραμμα Jeep «Unlimited» απέκτησαν το δικό τους πρόγραμμα. Είτε πρόκειται για συμβατικά είτε για  Plug-in Hybrid εκδόσεις, η προκαταβολή είναι χαμηλή όπως χαμηλές είναι οι μηνιαίες δόσεις.

Για παράδειγμα η προκαταβολή του Jeep Renegade είναι μόλις 5.370 ευρώ και η μηνιαία δόση 194 ευρώ. 
Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και το νέο Jeep Compass. Η προκαταβολή στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Longitude είναι 7.710 ευρώ και μηνιαία δόση μόλις 288 ευρώ το μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μετάβαση στην εξηλεκτρισμένη κίνηση υποστηρίζει το  Jeep «Unlimited». Με την επιλογή GO 4xe η πρωτοποριακή Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe της Jeep γίνεται  προσβάσιμη με τη χαμηλή προκαταβολή αλλά και τις προσιτές μηνιαίες δόσεις.

Για παράδειγμα η προκαταβολή για το Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe είναι 11.370 ευρώ και η μηνιαία δόση 399 ευρώ.Το Jeep Renegade 4xe προσφέρει το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης. Η αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση είναι έως 50χλμ. και η μέση κατανάλωση καυσίμου κάτω από 2 λίτρα/100χλμ.Έχει  χαμηλό κόστος χρήσης και κορυφαία φιλικότητα προς το περιβάλλον.     

Για να αποκτήσει κάποιος το  Jeep «Unlimited» πρέπει να επικοινωνήσει με την FCA Bank η οποία έχει ελάχιστες διατυπώσεις και λιγότερες δεσμεύσεις. Ακόμη ο αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την έκδοση που θέλει και στο μέλλον μπορεί να κάνει αλλαγή στο μοντέλο με κάποιο άλλο της μάρκας.

Αυτό γίνεται γιατί αρκετές φορές οι απαιτήσεις ενός αγοραστή αλλάζουν.Διαμορφώνονται  οι ανάγκες του και χρειάζεται για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ζωής να αλλάξει αυτοκίνητο. Αυτό μέσω της FCA Bank μπορεί να το κάνει εύκολα και χωρίς το άγχος της τιμής μεταπώλησης. Όλες οι απαιτήσεις του, απο συμβατικές και εξηλεκτρισμένες προτάσεις, δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις , ακόμη και για το ευέλικτο Renegade  έως το θρυλικό Wrangler η  το Jeep «Unlimited»  μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης